Veelgestelde vragen

Faciliteiten

Is Canvas Rotterdam ook beschikbaar in het weekend?


Jazeker, je kan 24/7 terecht voor het organiseren van je events, te vergaderen of om te coachen.
Is er een flip-over waar ik gebruik van kan maken?


Jazeker! De flipover en alle andere materialen (stiften, post-its, beamer, kabeltjes) zijn allemaal bij de prijs inbegrepen.
Is er een beamer waar ik gebruik van kan maken?


Jazeker! De beamer en alle andere materialen (stiften, post-its, flip-over, kabeltjes) zijn allemaal bij de prijs inbegrepen.
Is er airconditioning aanwezig?


Op de Canvas Kamer Winter na, is er in alle ruimtes airco aanwezig.
Wat is de maximale capaciteit van De Studio?


In een theateropstelling kunnen er tot 24 gasten terecht. Wanneer je een hele dag gaat trainen, adviseren wij om met niet meer dan 18 deelnemers in de ruimte plaats te nemen.
Wat is de maximale capaciteit van Herfst?


Het ligt een beetje aan de opstelling, maar het maximum aantal is 10 personen. Anders wordt het wel een beetje krapjes!
Wat is de maximale capaciteit van De Tuinkamer?


Het ligt een beetje aan de opstelling, maar het maximum aantal is 6 personen. Dat werkt het fijnst.
In welke ruimtes kan ik een event / training / vergadering organiseren?


Er zijn diverse mogelijkheden om bij ons een event, training of vergadering te organiseren. De Studio, De Tuinkamer en Herfst zijn daar zeer geschikt voor. Heb je meer ruimtes nodig? Dat kan! Je kunt de kleinere ruimtes er ook bij boeken: Lente, Zomer en/of Winter.

Bereikbaarheid

Is Canvas Rotterdam goed te bereiken met het OV?


Canvas is uitstekend te bereiken met het OV. Tram 4 stopt voor de deur (halte Bloemkwekerstraat), Metro A, B en C stoppen op metrostation Eendrachtsplein en Rotterdam Centraal is slechts 10 minuten wandelen hier vandaan.
Kan je goed parkeren in de buurt van Canvas Rotterdam?


Parkeren is nooit echt een probleem, maar houd wel rekening met parkeerkosten. Voor goedkope parkeeropties kijk bij Routebeschrijving.
Is het gebouw rolstoeltoegankelijk?


Helaas is het gebouw niet rolstoelvriendelijk. Je kan met een rolstoel wel bij Canvas komen, maar om gebruik te maken van het toilet is er een opstapje. Er is jammer genoeg geen invalidentoilet aanwezig in dit pand.

Randvoorwaarden boeking

De tijden van mijn event komen niet overeen met de tijdsblokken die jullie hanteren. Maakt dat uit?


Wij hanteren dagdelen zodat er voor of na jouw event nog iets kan plaatsvinden. De dagdelen die wij hanteren zijn. - ochtend 08:00-12:30 - middag 13:30 - 18:00 - avond 19:00-22:00 Ga je over deze grenzen heen, dan kan je natuurlijk altijd een tweede dagdeel boeken. Wil je eerder dan 08:00 starten, of denk je dat het later wordt dan 22:00? Geen probleem, geef het even aan bij je reserveren, tegen een meerprijs is dat te organiseren.
Tot wanneer kan een event worden geannuleerd?


In onze algemene bepalingen zijn de volgende annulerings voorwaarden opgenomen: - Tussen 1 en 2 maanden vanaf het moment van annuleren tot het moment van de opdracht: 15 % annuleringskosten; - Tussen de 2 weken en 1 maand vanaf het moment van annuleren tot het moment van de opdracht: 25 % annuleringskosten -Tussen de 1 dag en 2 weken vanaf het moment van annuleren tot het moment van de opdracht: 50 % annuleringskosten - Op de dag zelf (24 uur voor de opdracht), ook zonder bericht: 100% annuleringskosten en eventuele reis- en verblijfkosten dan wel kosten voor geboekte/gehuurde ruimten.
Is Canvas Rotterdam ook beschikbaar in het weekend?


Jazeker, je kan 24/7 terecht voor het organiseren van je events, te vergaderen of om te coachen.

Catering

Is koffie en thee inbegrepen?


Dat ligt eraan. Bij een werkplek en een coachruimte zijn koffie en thee inbegrepen. Bij het events in De Studio en Het Atelier rekenen wij 5 euro per persoon voor alleen koffie en thee en hebben we uitgebreide vergaderarrangementen voor 14 euro per persoon wat naast de koffie en thee ook een heel scala aan guilty pleasures en healthy snacks omvat.
Kunnen jullie lunch regelen?


Ja, zeker! We hebben vaste plekken waar wij naartoe gaan om voor jullie lunch te verzorgen. Dit doen we natuurlijk alleen op aanvraag, je kan dit aangeven bij het aanvragen van de offerte. Ook houden we ook rekening met allergieën en andere voorkeuren als dat optijd doorgegeven wordt.

Overig

Ik ben wat vergeten! Hebben jullie ook een "gevonden voorwerpen bak"?


Geeft niks, je bent zeker niet de enige! We bewaren de gevonden voorwerpen. Je kan een mailtje sturen naar anke@canvasrotterdam.nl om te vragen of jouw voorwerp ook gevonden is!

Coachen

Ik ben een coach en wil graag een ruimte bij jullie boeken, kan dit?


Ja zeker! Je bent van harte welkom. De ruimtes Lente, Zomer en Winter zijn gemaakt om in te coachen, dus daar kun je terecht. Ben je benieuwd naar de locatie? Mail dan naar anke@canvasrotterdam.nl en maak gauw een afspraak om eens langs te komen.
Als ik bij jullie kom coachen, wat zit daar dan bij inbegrepen?


Wanneer je een strippenkaart bij ons afneemt, dan ben je altijd welkom om bij ons een ruimte te gebruiken. Aangezien we een grote groep coaches in ons netwerk hebben, is er wel een reserveringssysteem. Geen zorgen: er is vrijwel altijd een plekje voor je! Daarbij mogen jij en je coachee lekker verse koffie en/of thee pakken en kun je gebruik maken van faciliteiten als post-its, schrijfborden en - uiteraard - snelle Wi-Fi. Ook krijg je de sleutel om 24/7 terecht te kunnen in het pand.
Hoeveel andere coaches hebben hun praktijk bij Canvas?


Er zijn gemiddeld 25 actieve coaches die een strippenkaart bij Canvas hebben. Klinkt heel druk, maar er is altijd ruimte voor jou!
Hoe kan ik als coach een ruimte reserveren?


We hebben voor coaches een heel handig en nieuw boekingssysteem dat we nu aan het implementeren zijn. Super praktisch! We leggen je dit uit als je contact hebt met Anke over het afnemen van een strippenkaart.

Blooming Stories

Marketing & Mindset

team@bloomingstories.nl

Blooming HQ

Nieuwe Binnenweg 75-C

3014 GE Rotterdam