werken

trainen

canvas rotterdam

HET ATELIER VOOR
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING & GROEI

wat doe jij op 

 

jouw ideale werkplek?

Iris creëerde met Canvas haar ideale werkplek. Waar je lekker kan werken in lichte, gezellige ruimtes. Waar je kan coachen in een prettige omgeving. Waar je bijeenkomsten kunt organiseren die iedere keer weer anders zijn. 

meeten | coachen | trainen | vergaderen

Wat is jouw ideale mix?

 

Huur een ruimte in 

hartje Rotterdam

Fijne werkplekken

Coachruimtes, spreekkamers, meeting rooms

Toegang tot een waardevol netwerk om mee te sparren

Onbeperkt heerlijke koffie en verse thee

Oneindige voorraad post-its, stiften, pennen etc. 

Regelmatig leuke events om het leven te vieren!

hoe het begon

Iris startte haar coachpraktijk vlak nadat ze voor de tweede keer moeder was geworden. Ze huurde een werkplek buiten de deur voor al het werk wat ze vanaf een laptop kon doen en voor de gezelligheid, maar voor het coachen gebruikte ze haar eigen woonkamer. Enerzijds omdat ze nergens een fijne combinatie tussen een coworking-space en een coachruimte kon vinden, anderzijds omdat ze ook geen fijnere plek kon bedenken dan haar eigen woonkamer. 

Haar praktijk raakte snel behoorlijk vol, en ze was het wel zat om iedere dag eerst een uur bezig te zijn met het opruimen van kinderspeelgoed en het verstoppen van alle andere rondslingerende spullen. Ze besloot haar ideale werkplek te gaan creeren. Een plek waar ze kon werken, coachen en trainen. De professionaliteit van een kantoor, de veiligheid en gezelligheid van een huiskamer. Dat vormde de basis van Canvas Rotterdam.

 
 

onze ruimtes

Mensen die bij Canvas komen roemen de locatie om haar huiselijke sfeer, de aandacht waarmee alles is ingericht en de laagdrempeligheid. Hierdoor ontstaat snel de veilige en vriendelijke sfeer waarin je kunt floreren. Of je de training nu geeft, de vergadering voorzit of als coachee werkt aan je persoonlijke ontwikkeling, bij Canvas Rotterdam voel je je op je plek. 

Wij worden er elke dag zo blij van om bij Canvas binnen te stappen! We krijgen energie van de ondernemers die bij Canvas over de vloer komen, en krijgen een glimlach op ons gezicht als we zien hoe lekker teams aan de slag zijn in De Studio of Herfst. Je kunt wel stellen dat er een goede vibe heerst bij Canvas! Daar wil jij toch ook onderdeel van zijn?

"het huiselijke gevoel,

 

het warme welkom en

 

de goede verzorging"

Dit is zo'n beetje de samenvatting van de reacties van al onze klanten. Daar krijgen wij energie van en zijn we trots op!

Dit is een greep uit de bedrijven die Canvas al gebruikten voor hun kick-off, meetup, assessment, offsite en meer:

 

neem contact met ons op

Nieuwe Binnenweg 75-C

Rotterdam

06-27198068

hallo@canvasrotterdam.nl

routebeschrijving

open Google Maps

Blooming Stories

Marketing & Mindset

team@bloomingstories.nl

Blooming HQ

Nieuwe Binnenweg 75-C

3014 GE Rotterdam