Je eigen coachruimte. Wat een droom. En waarom zou je zoiets voor jezelf houden als je het ook kunt delen?

Ik geloof in “engineered serendipity”, juist door de (semi-)toevallige verbinding tussen mensen, ontstaan de mooiste nieuwe ideeën en samenwerkingen. Zo kunnen mensen floreren en ondernemingen groeien.

Als ondernemer heb je bovendien behoefte aan flexibiliteit, verbinding en ruimte om te experimenteren. En als klant of cliënt heb je behoefte aan een veilige omgeving om jezelf kwetsbaar op te durven stellen. Daar ontstaat verandering en groei.

Iris Kolthoff - founder Canvas Rotterdam

Over

 

Canvas Rotterdam

Canvas Rotterdam is ontstaan uit Iris' d'r eigen behoefte. Ze startte in 2016 haar eigen coachpraktijk De Ontmoetingsplek. Ze kwam er al snel achter dat er in Rotterdam eigenlijk helemaal geen fijne coachruimtes op flexibele basis te huur zijn. Een ruimte waar je je thuis voelt: veilig en vertrouwd. Zodat je het maximale uit een sessie kan halen. Voor zowel de coach als de coachee.

Daarom wilde Iris graag een eigen praktijklocatie opzetten, die ook heel laagdrempelig te gebruiken is voor andere coaches, adviseurs en andere professionals die werken in het veld van persoonlijke ontwikkeling en groei. Daar ontstond het plan voor Canvas Rotterdam: een atelier voor persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Het kantoorcomplex "Den Held" leek uitermate geschikt te zijn. Perfect te bereiken via het OV, middenin de stad, licht en ruimtelijk. En het mooiste: het moest nog helemaal worden verbouwd. Na een paar weken hard werken verrees daar een heerlijke plek, met niet alleen ruimtes om te coachen, maar ook om trainingen te geven, workshops te organiseren, brainstormsessies te houden en als vaste werkplek te gebruiken. 

Je bent altijd welkom om een keer langs te komen om het zelf te ervaren!

Blooming Stories

Marketing & Mindset

team@bloomingstories.nl

Blooming HQ

Nieuwe Binnenweg 75-C

3014 GE Rotterdam